Remmert Houmann-Drijver

Serier

Ringe

Vedhæng

Brocher

Vielsesringe


Firmaprofil

Om Remmert

Kontakt

mail@rad.dk

Jeg kommer oprindelig fra Texel, en hollandsk ø, hvor jeg blev født i 1970. Jeg har altid interesseret mig brændende for metal og formgivning. Som ung blev jeg uddannet metalarbejder, inden jeg specialiserede mig og blev udlært som guldsmed i Schoonhoven, Holland, i 1992. I 2008 blev jeg GIA certificeret diamantgraderer, hvilket betyder at jeg i dag er guldsmed og juveler.

Efter aftjent værnepligt i det hollandske jægerkorps tog jeg til Italien, hvor jeg arbejdede fra 1993 til 1996 som guldsmed hos "Den Danske Guldsmed" Fabio Giorgio i Limone ved Gardasøen. I 1996 flyttede jeg til Danmark, da jeg fik arbejde hos guldsmed Frits Heiring i Randers, hvor jeg var ansat i 3 år (1996-99). Siden har jeg arbejdet 6 år hos Guldsmed Boye på Strøget i Århus, og jeg har nu siden 2005 været ansat ved Scrouples, et engrosfirma, der leverer til guldsmedeforretninger. Her beskæftiger jeg mig primært med indfatning af ædelsten, tilpasninger og specialarbejde.

I 2003 grundlagde jeg så mit eget guldsmede- og juvelerværksted, Remmert Art & Design, hvor jeg lægger vægt på høj kvalitet, godt håndværk og en god kundeservice.